Categories: Sex Hattı

Telefonda Boşaltma Numaraları

Telefonda boşaltma numaraları dediğimiz de, her gün kendimizi sabah akşam rahatlattığımız sanki bizi boşaltmak için keşfedilmiş o efsanevi kadınlar. Onlar da olmasa ne yapacağız hiç bilmiyoruz değil mi? Günümüz de en çok seks filmlerinde bile hikâye aranmaktadır. Bunun sebeplerinden birisi insanların hep heyecan ve adrenalin sevmesidir. Asansör de seks yapmak ve kadının ağzına verip her yerine bir anlık boşalmak gibi bunu yapabilmek her yiğidin harcı değil tabi. Artık kızların çoğu ağzına alma meraklısı oldu yalan söyleyemem.

Yattığım çoğu kadında bir ağzıma boşalma demesi ve tutup ağzına boşaltması onları çıldırtıyor sanırım. Seksin en zevkli bağırmalarını nedense o an yaşıyor anlamıyorum. Ağzına sonuna kadar kökleyerek aldığında gözleri zevkten uçuyor resmen diyebilirim. Bende bundan gaz alarak tabi her şeyi yapıyorum o an kesinlikle ağzını açmıyor. Açamaz zaten o an benimkini yutmakla meşgul. Ağzınızdan damlalar akıyor görüyorum.

Eh yani size daha önceki konularda demiştim arkadaşlar. Açık olmadan kesin söylüyorum kazanamıyorsunuz. Tabi ki de en keyiflisi sizi kolay bulabilecekleri bir yerde yapmak. Değişik bir heyecan var diyebilirim. Bir keresinde bende asansörde kaldığımız da kız arkadaşımla yapmıştım korkudan o ara nasıl iş bitirdim cidden bilmiyorum. Bir yandan enerji ve korku bir yandan aldığım zevki başka yerde görmedim diyebilirim. Seksin en güzel doruklarındayken birde alarma basmışız yanlışlıkla, herkes bir anda toplandı. Bizde o ara hemen toparlandık tabi. Ama dediğim gibi bu gizli saklı yerlerde yapmanın tadı bir başka.

adminxx

Recent Posts

Whatsapp Kız Numaraları

Sanal seks yaparken tarafların birbirlerini görmesi alınacak zevkin daha da yüksek olmasını sağlar. Bu konuda…

4 yıl ago

Telde Boşalma

Sanal seks yaparak telefon görüşmesi esnasında orgazm olmak için belli özelikleri olan seks partnerleriyle konuşmak…

4 yıl ago

Sex Sohbeti

İstenilen her an ve bulunulan her yerden gerçek seks eylemine başlayamayan kişiler, en kolay yoldan…

4 yıl ago

Sex Numaraları

Kaliteli bir zeminde sanal seks yapabilmek ve bu eylemin sonucunda mutlu bir şekilde ayrılmak sanal…

4 yıl ago

Sanal Sohbet Sex Hatları

Her hangi bir sanal seks sitesi veya bu konuda farklı ortam seçenekleri sunan siteler sayesinde…

4 yıl ago

Seksi Bayan Telefonları

İnternette bulunacak bayanlarla sanal seks sohbetlerine doğrudan girilebilmesi için bu konuda hizmet veren sanal seks…

4 yıl ago